Indkaldelse til Generalforsamling 2020

Generalforsamlingen 2020 er sat til at blive afholdt den fredag den 6. november kl 18.00 i Skeldgårdsskolen festsal. Ugandavej 138, indgang B 2770 Kastrup 

Grundet Corona virussen, er vi desværre blevet nød til at holde en reduceret Generalforsamling hvor vi kun vil tage os af de mest presserende punkter.  

  • Da Tårnby kommune har vagt at hæve det gebyr for renovation,for kolonihave foreninger, ekstraordinært i år og fremover, er vi nød til at kigge på vores budgetter.
  • I forhold til vores vedtægter må man ikke have en formand og kasser på valg samme år. Så valg af tillidspostet er presserende da det eller ville få konsekvenser for de næste år.

Vi vil derudover sætte en begrænsning, på kun et medlem til havelod. Af den simple grund, at vi skal overholde alle de anbefalinger, der er for tiden. Vi må være maks 500 personer hvor primært alle, skal sidde ned og kigge fremad. I Skelgårdsskolens festsal kan vi kun lige være der, hvis vi holder os til en deltager pr havelod.  

Der vil blive delt mundbind ud til alle og vi vil have en masse håndsprit til rådelighed.

Da vi vil begrænse færden generelt, ved denne generalforsamling, har bestyrelse beslutte, at der ikke vil være salg af mad og drikkevare til generalforsamlingen.

Mvh. Bestyrelsen

 

Generalforsamling indkaldelse 2020

Denne pakke indeholder:
Indkaldelse
Budget
tillæg til budget

Regnskab 2019

Tårnby Kommune gebyr 2019-20

Gebyrblad for renovation 2019 og 2020

Arkiv fra tidligere års indkaldelser


 

Indkaldelse til ekstraordinær GF 2019

Den samlet pakke med indkaldelsen i PDF
- Indkaldelsen
- Beskrivelse
- 2 tilbud på samletank
- 2 tilbud på regnvand dræning.

Samlet fil indkaldelse til GF 2019

Her er den samlede pakke for GF.
Indkaldelse
beretning
alle indkommende forslag
budget