Nyhedsbrev Arkiv 2023


10-okt-2023

7-sep-2023

22-aug-2023

17-aug-2023

7-juli-2023

22-juni-2023

3-maj-2023

30-april-2023

Ekstraordinær generalforsamling referat 2023


Vi holde ekstraordinær generalforsamling den 27 sep. Der blev der vedtaget en helt ny vedtægt for foreningen. 

Referater fra generalforsamlingen er lagt på hjemmesiden i dag.

Referatet kan læses her. Referat ekstraordinær generalforsamling 


Mvh Bestyrelsen

Ekstraordinær generalforsamling 2023


Indkaldelsen ligger klar til at blive hentet her.

Ekstraordinær generalfosamling


Mvh Bestyrelsen

Pentanque har haft indbrud


Vi desværre haft indbrud i petanque klub skabe, hvor der er blive tage 4 flasker spiritus . Det er godt nok skidt at vi ikke kan have noget i vores skabe, den person der igen har været på spiller må gå i meget små sko. Skabet står i Fritidshuset. 


Mvh Alex 

Spildevandsplan

Keld Berg fra foreningen, har haft kommunikation med kommunen omkring kloakering. Der er der kommet et spændende svar ud af.


Et svar han han har delt med bestyrelsen. Det kunne tyde på at vi snart skal igang med kloakering. 


Bestyrelsen afventer stadig det påbud vi skal bruge fra kommunen, til at vi kan gå videre til naturstyrelsen. som har tilbud at hjælpe os.


Se svaret fra kommunen her :


Efter aftale med Centerchef Betina Grimm sender jeg dig her et svar på dine spørgsmåltil Spildevandsplan 2022-2034.


I forhold til kommunens spildevandsplan, så kan jeg bekræfte, at Spildevandsplan 2022-2034 er godkendt af kommunalbestyrelsen den 30. maj 2023.


Centerfor By, Miljø og Klima arbejder i øjeblikket på at få den godkendtespildevandsplan offentliggjort på kommunens egen hjemmeside www.taarnby.dk samtidigmed, at den offentliggøres på hjemmesiden https://planinfo.dk/plandata.dk


I forhold til den planlagte kloakering af 3 kolonihaveforeninger HF Sønderbro, HFNordre Vang og HF Kirkevang, så forventes der med den nye spildevandsplan, atkloakeringen af dem er afsluttet inden udgangen af 2028, hvor alle havelodderher forventes at være tilsluttet.


Da TårnbyForsyning Spildevand A/S ikke på nuværende tidspunkt har ført stikledning helt frem til de 3 kolonihaveforeninger vil dette skulle ske i løbet af 2023-2024, jf. spildevandsplanen.

Fredagsbar i Perlen

Fredag D. 2. juni 2023 kl.16.00 til 00.00 holde vi en fest hvor overskud fra festen går til renovations af udestuen/Bar i Perlen, det skal ses som en social sammenkomst hvor der vil være lidt baggrundsmusik i starten og måske en svingom senere


Man kan tilmelder sig ved at indbetale de 50 kr. på Mobile Pay til 40 383 382. Her skriver man have nr. samt hvor mange personer man ønsker at tilmelde. Det er tilladt at tage venner med.


På dagen kan man købe et eller flere klippekort for 100 kr. svarene til 10 klip som kan bruges til køb af mad og drikkevare, så vi undgår kontanter og kortet kan også købes på

Mobil Pay 40 383 382


Der vil være øl og vand til 10 kr. Spiritus 20 kr. Vin 20 kr. Mad Grill pølser med brød 20 kr. Toast 20 kr. Pomfritter 20 kr. Popcorn 10 kr. Chips 10 kr.


Vi håber at vi får en rigtig god fest og håber på et stort fremmøde.


Med venlig hilsen

Festudvalget

Rygepolitik

Bestyrelsen har besluttet at overholdes rygeloven, i alle foreningens lokaler. Det betyder at der ikke må ryges i nogen af vores fælleshuse fremover.


Da der faktisk har været en lovgivning, siden 2021 på dette område, skal vi selvfølgelig også overholde dette.  


Vi beder forenings medlemmer overholde og respekterer dette ved leje af selskabslokalerne, og ved almindeligt foreningsliv i alle vores lokaler.

Midsommerfest 24 Juni.

Vi vil hermed invitere til sommerens støreste og bedste fest. Lørdag den 24 juni. Invitationen kan hentes vil at burge dette link.

MIDSOMMER FEST 2023

Havepræmie udtrækning


Hvert år skal der udtrækkes nye præmievinder. Det er altid sidste års vinder, som stemmer på en række haver, og så er det kredsen havekonsulent, som udvælger præmievinder.

Listen er nu klar og kan hentes her. Stort tillykke til åres præmievinder. 

Præmievinder 2023


Mvh Bestyrelsen

Hegnssyn med kommunen og bondemand


Der er nu kommet en dato på hegnssyn. Det bliver onsdag den 19 juli kl 16. Bestyrelsen vil sammen med kommunen og vores nabo gå en tur på marken og kigge på de haver der ligger mod marken. 

Vi kan ikke udlukke at vi kommer til at gå ind i nogen af jeres haver.

Der kommer mere info når vi kender resultatet af dette hegnssyn

Mvh Bestyrelsen