Marketenderiet!

Af Gro Kückelhahn og Andreas Roland Berg

Vi har glædet os til at kunne åbne marketenderiet op her i haveforeningen!  
Vi kommer til at holde åbent hele sæsonen med både dagligvarer, hjemmelavet mad, mad ud af huset, og til næste år vil vi desuden udvide med en lille planteskole. Vores marketenderi bliver et sted, som sætter gode rammer for fællesskabet i vores haveforening. Det bliver et sted, hvor alle er velkomne, og stemningen bærer præg af sammenhold, hygge og gode relationer på den helt rigtige 'kolonihavemåde'.

Et madsted
Vi vil lave en kombineret forretning med købmand og et lille madsted/café, hvor I enten kan hente mad med hjem i haverne eller spise det udenfor butikken. Vi håber, at I vil søge herhen for at mødes og spise et godt måltid sammen med jeres naboer og andre venner i foreningen. 
Vi laver derudover også mad til private arrangementer og fester. Kom op og få en snak med os, hvis I ønsker, vi skal levere mad til dit næste arrangement.


På hylderne
Vi vil føre de mest basale købmandsvarer, hjemmebagt brød, hjemmelavede specialiteter i montren, blomster, tobak, alkohol, jord, gas, kul, god, sund og lokal velsmagende mad, kaffe, vin, øl, is, slik etc. – Alt hvad man forbinder med et klassisk marketenderi. 

Vi kommer til at starte småt, og alt efter efterspørgslen vil vi fylde hylderne løbende op med de dagligvarer, I lige står og mangler, blandet med et udvalg af specielle håndplukkede varer, som vi selv elsker. Men vi kører grundlæggende efter udbud efter efterspørgsels-princippet. 

Vi glæder os til at, at vi derudover kan tilbyde jer hjemmelavede produkter som færdigretter på frost, hjemmebagt morgenbrød og rugbrød, færdige salater, frikadeller, etc. - Fødevarer man normalt ville kunne få en i delikatesse.

Groland Marketender er kommet på Facebook 

I kan bruge denne link til et komme på deres FB-side og læse om ugens madplan  og hvad de har af spændene ting i butikken

https://www.facebook.com/Grolandmarketenderi/ 


Velkommen til Groland Marketenderi! Vi glæder os til at se jer!

 

Amagerbladets og 2770 aviserne har Groland Marktenderi.

Læs artiklen her Ama'rLIV Avis

Læs artiklen her 2770.dk

26 april artiklen i Ama'rLIV Avis

12 maj artiklen i Ama'rLIV avis